030-2201120 info@bcbdebilt.nl

Om de onderlinge contacten tussen de leden te bevorderen organiseert de BCB regelmatig bijeenkomsten.

In de regel is er iedere laatste woensdag van de maand vanaf circa 17.00 uur een bijeenkomst bij een van de leden.

Daarnaast is er iedere jaar een nieuwjaarsreceptie met diner en kunnen andere activiteiten worden georganiseerd. Bij een aantal van de activiteiten zijn ook de partners welkom.

De volgende data staan gepland;

woensdag 10 januari 2018 Nieuwjaarsbijeenkomst Alleen voor leden
woensdag 21 februari BCB bijeenkomst bij Meneer Vink
woensdag 28 maart BCB bijeenkomst bij ’t Mereltje
woensdag 25 april ALV bij nog onbekende locatie
woensdag 23 mei BCB bijeenkomst On-Route 25 jaar
woensdag 27 juni 2018 BCB uitje Alleen voor leden
woensdag 29 augustus BCB bijeenkomst bij Nijland Groep Bilthoven
woensdag 26 september BCB bijeenkomst bij Van der Wal Zonwering
woensdag 31 oktober 2018 BCB bijeenkomst bij Agterberg BV

Deze en overige data waarvoor BCB leden uitgenodigd zijn, staan ook in de BCB app. Leden kunnen zich via de app aan- en afmelden voor activiteiten

Wilt u de BCB-leden ook een keer op uw bedrijf ontvangen neem dan voor meer informatie contact op met;

info@BCBdeBilt.nl of met de activiteitencommissie (Erwin Wever)

2018

Nieuwe leden

Kent u nieuwe ondernemers die zich in één van de dorpskernen van de gemeente De Bilt hebben gevestigd of kent u andere Biltse ondernemers, waarvan u denkt dat het leuk en verstandig kan zijn dat deze lid worden van onze ondernemersvereniging, de BCB, geeft u dan de namen door aan één van de bestuursleden. Dan zullen we die (nieuwe) ondernemers benaderen en hen uitnodigen voor één van onze bijeenkomsten.

Gemeente De Bilt

Bijeenkomst Gemeente De Bilt 28 november

Op 28 november 2018 is er nog een andere bijeenkomst.
Onze eerstvolgende reguliere BCB-bijeenkomst op de laatste woensdag van de maand, vindt plaats op 28 november 2018, waarbij we dit keer te gast zijn bij de Gemeente De Bilt.

Meldt u zich aan via onze BCB-app?

Zaken doen op korte afstand

Vanuit Q4, het samenwerkingsverband tussen onze ondernemersvereniging (BCB) en de ondernemersverenigingen in Zeist, Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede, is er goed nieuws. Op donderdag 28 november 2018 lanceren de gemeenten Zeist, Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede het regionale platform voor inkopers van de lokale overheden. In nauwe samenwerking met Q4 is deze inkoop-tool voor de lokale overheid ontwikkeld met als doel om de lokale economie op die manier te stimuleren.

Lokale ondernemers kunnen zich op dit unieke platform presenteren en inkoopambtenaren van de lokale overheden kunnen de bedrijven makkelijker vinden.

Met de gemeente De Bilt zijn we in overleg om ook te zorgen dat de gemeente De Bilt aan dit platform gaat meedoen.
Bent u ook geïnteresseerd in dit platform en wilt u ook netwerken met de collega’s van de andere ondernemersverenigingen, kom dan op 28 november 2018 om 17:30 uur naar de Rabobank aan de Utrechtseweg in Zeist. Aanmelden kan via info@bcbdebilt.nl.

Uitnodiging Q4

 

FC De Bilt

Sponsoravond FC De Bilt

Ook dit jaar organiseert de sponsorcommissie van FC De Bilt weer een sponsoravond en wel op donderdag 22 november om 20:00 uur in de kantine van FC De Bilt.

Alle leden van de BCB zijn voor deze sponsoravond uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje FC De Bilt en de andere sponsors te ontmoeten. Gastspreker zal zijn Jordy Zuidam, directeur Voetbalzaken van FC Utrecht. Hij zal spreken over de wereld van spelerstransfers, het scouten van talentvolle voetballers en de benoeming van trainers, waaronder onlangs Dick Advocaat.