Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcbdebil/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 471
BCB de bilt
BCB bijeenkomst 25 oktober

BCB bijeenkomst 25 oktober

Afgelopen woensdag was er weer een nieuwe instuif bij hockeyclub SCHC met een informatieve presentatie van Willem Maltha over de Maltha Foundation. Ronald Vliek had deze instuif georganiseerd omdat hij in het bestuur van de foundation zit.

Maltha Foundation


Prinsjesdagbijeenkomst Visser&Visser en Rabobank Utrechtse heuvelrug

Prinsjesdagbijeenkomst Visser&Visser en Rabobank Utrechtse heuvelrug

De Prinsjesdagborrel van Visser & Visser en Rabobank Rijn en Heuvelrug vond afgelopen woensdagmiddag plaats in Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht. Tijdens de borrel werden ondernemers bijgepraat door fiscalist Chris Dijkstra over de belangrijkste regelingen van de Miljoenennota. Econoom Martijn Badir ging in zijn prestentatie in op de plannen van het kabinet en de economische ontwikkelingen in Nederland. Na een dankwoord aan de sprekers en aanwezigen werd de bijeenkomst afgesloten en was er nog voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

de belangrijkste maatregelen van Prinsjesdag


BCB uitje naar NMM 30 augustus

BCB uitje naar NMM 30 augustus

Met velen hebben we genoten van het redelijke fiets weer, de rondleiding door het Militair Museum met gemotiveerde vrijwilligers. Om vervolgens weer terug te fietsen naar Brasserie Vink, alwaar we na wat huishoudelijke mededelingen van Frans konden genieten van een Walking BBQ. Foto's zullen spoedig op de website te vinden zijn.

BCB Bijeenkomst 28 juni

BCB Bijeenkomst 28 juni

Op de laatste bijeenkomst voor de Zomerstop waren we te gast bij Martin Menzing van Menzing & Partners in De Bilt. Namens het bestuur nam Ton Elders kort het woord met een paar huishoudelijke mededelingen. Hierna vertelde Martin wat meer over zijn Juridisch adviesbureau.

Menzing & Partners


BCB Bijeenkomst 31 mei

BCB Bijeenkomst 31 mei

Op 31 mei waren we met velen aanwezig tijden de borrel van gastheer Cees Vermeulen. Met de lekkerste bitterballen en haring van Café van Miltenburg in Bilthoven. Na het welkomstwoord van de voorzitter, introductie van 2 gasten en de introductie van de nieuwe voorzitter van BENG, werd er door Erik de Rooij over Cees vertelt wie Cees is en wat hij zoal doet, wat Cees zeker kon waarderen.

Cornelle schilderwerken


BCB Bijeenkomst 19 april

BCB Bijeenkomst 19 april

Op woensdag 19 april waren we op bezoek bij Erwin Wever van Gilde Personeel. Deze keer was ook onze wethouder Ebbe Rost van Tonningen aanwezig, die ook wat vertelde over de plannen van de gemeente De Bilt, die van belang zijn voor ondernemers. Maar voordat Ebbe aan de beurt was, hebben we Jorgen Lauffer van SocialMediaMakers beter leren kennen met een uitgebreide presentatie over zijn onderneming. Ondertussen is hij ook officieel lid geworden van de BCB. Welkom Jorgen!

SocialMediaBouwers

Gilde Personeel


BCB Ledenvergadering 29 maart

BCB Ledenvergadering 29 maart

Op deze dag waren ongeveer 40 leden aanwezig bij de algemene ledenvergadering. Hierin kwamen diverse onderwerpen naar voren, waaronder de bestuurswisseling van Cor Groenen als secretaris, de voortgang rondom de BOF, een oproep voor ideeën voor ons aankomende ledenuitje en het financieel verslag. De avond werd afgesloten met een heerlijk diner verzorgt door de Mauritshoeve in Bilthoven.

BCB bijeenkomst 22 februari

BCB bijeenkomst 22 februari

Op 22 februari werden we hartelijk ontvangen door het EnergieCentrum de Bilt. BCB leden Bas Huussen en Johan van Doorn (beide betrokken bij Energie Centrum de Bilt) vertelde over het nut en de opbrengsten van duurzaam ondernemen voor bedrijven.

naar de website


BCB Bijeenkomst 25 januari

BCB Bijeenkomst 25 januari

Woensdag 25 januari waren we te gast bij Café Joos voor onze maandelijkse netwerkbijeenkomst. Deze keer mogelijk gemaakt door Ton Elders. Het café werd goed gevuld door de aanwezige BCB leden en ook de nieuwe leden waren erbij. Omdat Ton geen eigen website heeft, hierbij zijn gegevens voor meer informatie. Administratiekantoor Ton Elders info@tonelders.nl 030-2204580

Nieuwjaarsborrel 2017

Nieuwjaarsborrel 2017

Met dank aan Hans Lebbe voor de foto's.

Foto's (inlog nodig)


Gastvrij Van der Valk

Gastvrij Van der Valk

Woensdag 30 november waren we te gast bij hotel Van der Valk De Bilt-Utrecht. Met ruim 50 leden een druk bezochte BCB-bijeenkomst. Onze gastheer Klaas van der Valk vertelde over zijn toekomstplannen en de innovatieve ontwikkelingen in zijn branche.

naar de website


BCB bij FC de Bilt

BCB bij FC de Bilt

Woensdag 26 oktober was de BCB uitgenodigd door FC De Bilt. De plaatselijke voetbalclub had speciaal voor deze avond oud-lid, Joost Broerse, uitgenodigd. Joost is ooit begonnen bij FC De Bilt en na een internationale voetbalcarrière nu commercieel directeur bij PEC Zwolle. Al met al een interessante avond.

25-jarig jubileum Business Contact de Bilt

25-jarig jubileum Business Contact de Bilt

Na een geweldig jubileum weekend, zijn we foto's aan het verzamelen. Heeft u nog foto's hieraan toe te voegen, mail deze dan (desnoods via WeTransfer) naar info@bcbdebilt.nl.

Dank aan de foto's van: Herman Verkroost, (DJ) Marco ten Berge en Sanne van der Zee

Foto's


BCB Bijeenkomst 31 augustus

BCB Bijeenkomst 31 augustus

Zo kort na de vakantie waren we met ruim 30 leden en genodigden te gast bij Golfpark De Biltse Duinen. De mooiste Par 3 baan van Nederland. Jeroen de Jong was onze gastheer en dat kun je gerust aan hem overlaten. Jeroen bedankt!

Golfpark De Bitse Duinen


BCB Bijeenkomst 29 juni

BCB Bijeenkomst 29 juni

De laatste BCB bijeenkomst voor de vakantie was bij YES Advocaten. Saskia Bollen en Germaine van Wankum hadden samen met Marieke Boogaard van Makelaardij Boogaard deze keer de organisatie op zich genomen. De aanwezige BCB leden werden getrakteerd op een kennisquiz over, hoe kan het ook anders, personeelszaken. De juiste keuze en heel veel geluk bepaalde uiteindelijk de winnaar. Erwin Wever mocht de hoofdprijs, een fles champagne, mee naar huis nemen. Dames, namens bestuur en de ca. 35 aanwezige leden, bedankt.

YES Advocaten

Makelaardij Boogaard


BCB Bijeenkomst 25 mei

BCB Bijeenkomst 25 mei

Woensdag 25 mei waren we te gast bij Pet-ICT diensten, Dorpsstraat 128 in de Bilt. Ook nu waren er weer zo’n 35 BCB leden en gasten aanwezig. Marco van Doorn vertelde kort waar de naam Pet-ICT vandaan kwam en wat de werkzaamheden zoal inhouden.

Pet-ICT Diensten


BCB Bijeenkomst 20 april

BCB Bijeenkomst 20 april

In april waren we i.v.m. Koningsdag een week eerder dan normaal bijeen. Gilde Personeel en Biltse Helpdesk hadden de bijeenkomst samen georganiseerd en boden Voedselbank De Bilt een podium. Ruim 40 BCB leden waren aanwezig en konden uitgebreid netwerken.

GildePersoneel

BiltseHelpdesk


Bijeenkomst 2 maart

Bijeenkomst 2 maart

De Bijeenkomst was i.v.m. de vakantie een week later dan normaal. Ondanks dat werd de bijeenkomst door ruim 40 leden bezocht. Adrian Peptine vertelde meer over zijn bedrijf Microsens en het project 'Smart in Business' waar hij nauw bij betrokken is.

Microsens

Smart in Business


Bijeenkomst 27 januari

Bijeenkomst 27 januari

Woensdag 27 januari waren we te gast op de Kon. Wilhelminaweg 461 in Groenekan. Drie Groenkanse leden organiseerde samen een bijeenkomst. Ruim 50 BCB-leden en gasten waren aanwezig. Michelle Hubert van Gebloemd, Peter Brouwer van Aannemersbedrijf Peter Brouwer en Cor Groenen van Parel Promotie vertelden kort wat over hun bedrijf. Daarna was er ruim tijd om te netwerken.

Peter Brouwer

Gebloemd

Parel Promotie


BCB Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2016

BCB Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2016

De BCB Nieuwjaarsreceptie op woensdag 6 januari 2016 werd druk bezocht. De plaats van handeling was zoals gebruikelijk de Biltsche Hoek. In dit jubileum jaar staat er veel te gebeuren en voorzitter Frans van Beek blikte in zijn nieuwjaarsspeech hierop vooruit. BCB lid Hans Lebbe van HLP Images was met camera aanwezig en schoot de volgende beelden.

Foto's


Verkiezing Ondernemer van het jaar 2015

Verkiezing Ondernemer van het jaar 2015

woensdag 25 november Verkiezing ondernemer van het jaar op het gemeentehuis.
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente De Bilt, de BOF en de Lions. Voor dit evenement ontvangen alle ondernemers uit de gemeente een uitnodiging.

Reportage


Tour de BCB 2015

Tour de BCB 2015

De BCB sloot voor de vakantie af met een heuse Tour de BCB. Een fietstocht van de Biltsche Hoek naar de Dom. De verschillende teams gingen ieder via een andere route naar het terras op het Domplein. Liefhebbers konden nog een bezoek brengen aan DomUnder. Door het mooie weer was het goed toeven op het terras. Terug bij de Biltsche Hoek stond er een prima BBQ voor ons gereed.

Meer foto's

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Lid worden van de BCB?

Lid worden van de BCB?

Klik op onderstaande link om u aan te melden, of voor vragen over onze ondernemersvereniging.

Wordt lid

Offcanvas Search