Op woensdag 31 oktober waren we (met velen!) te gast bij de gebroeders Albert, Frank en Ton Agterberg. In het nieuwe uitgebreide kantoor/bedrijfspand van Agterberg werden we ontvangen, waarbij we – naast het netwerken – ook de mogelijkheid kregen om een rondleiding te krijgen door het nieuwe pand.

Frank Agterberg gaf uitleg over hoe 65 jaar geleden zijn vader dit Biltse familiebedrijf is gestart. De grunder waarmee vader Agterberg in 1952 is gestart, staat te pronken bij de ingang van het nieuwe pand. 65 jaar later is het bedrijf zo uit z’n jasje gegroeid dat het noodzakelijk was om het kantoorpand uit te breiden.

Frank vertelt ons dat bij die verbouwing er zeer bewust voor gekozen is om zo veel als mogelijk de lokale partijen bij de verbouwing te betrekken. Bijna alle onderaannemers die bij deze verbouwing betrokken waren, zijn namelijk afkomstig uit onze gemeente. Lokaal ondernemen heet dat. Geweldig.

Naast lokaal ondernemen is er ook aandacht besteed aan duurzaam ondernemen.

Bij de verbouwing is namelijk veel aandacht besteed aan het energieverbruik en aan duurzaamheid. Het pand is toekomst bestendig en klaargemaakt voor de volgende generatie. Het was een zeer geslaagde, druk bezochte, bijeenkomst.

Meer informatie over Agterberg Bedrijven